MENU

Welkom bij ZUMMER!

Historie

Ondernemen op een plek met een verhaal

De rijke historie voedt dagelijks onze inspiratie. Wat ons betreft is het geen toeval dat reeds in 1134 op ongeveer de fundamenten van de huidige boerderij Bescela van Zumeren, echtgenote van ridder Fulco, een proosdij stichtte. De proosdij, ofwel vrouwenklooster, werd bewoond door 70 religieuze adellijke jonkvrouwen. Bescela van Zumeren is tevens de naamgeester van onze locatie ZUMMER.

Volgens gasten en ons zelf (!) heerst er nog steeds een vredige, evenwichtige en harmonieuze sfeer op deze plek. Dit maakt de locatie zo uniek en bijzonder voor jouw bijeenkomst, vergadering, training of event.  

Nathalie van Bezeij

“Met het creëren van Zummer heb ik mijn droom kunnen realiseren. Een plek met karakter waar ik gasten ontvang en ze ondersteun bij het hebben van een succesvolle en verbindende dag midden in het groen.”

Door mijn voormalige baan als eventmanager heb ik veel locaties mogen bezoeken, dit maakt dat ik goed de vertaling heb kunnen maken naar waar het echt om draait op een locatie.

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om tijd door te brengen op een inspirerende en rustgevende plek, een plek waar je voelt dat er met aandacht voor je gezorgd wordt. Aan het ontstaan van onze locatie ging een 1,5 jaar durende verbouwing vooraf. Een periode van bloed, zweet en (soms letterlijk) tranen om de setting te creëren die we voor ogen hadden met Zummer. De potentie van de ruimte was vanaf het begin helder, maar vroeg om de nodige aanpassingen.  Er werd een hout gestookte haard geplaatst, welke als warmtebron dient voor het vloerverwarming systeem, gastentoiletten werden gecreëerd, de trap naar de vide werd verplaatst, we plaatsten horeca voorzieningen en er werd een glazen corridor gemonteerd. Met respect voor het verleden en de nog goed zichtbare onderdelen van de voormalige boerderij, hebben we een bijzonder decor gecreëerd voor vergaderingen, meetings, privé diners en fotoshoots.

Een plek die reeds 900 jaar in ontwikkeling is. Dit zegt alles over de energie die hier heerst.

Je bent van harte welkom om kennis te maken met de locatie. Neem gerust contact op of kom langs voor een kop koffie 

Over ons

Een plek waar je even helemaal weg bent en je je toch goed thuis voelt. Waar oprechte aandacht en authentieke gastvrijheid centraal staan. Bij ons vind je sfeer met een stijlvolle bohemian twist.